За родители

КонкурсиПредстоящи конкурси

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
ІХ - ТИ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ "МЛАДИ ТАЛАНТИ"регламент »
24-29.04.2017 Г. гр. София Национален дворец на децата
Девети конкурс за мартеници "Пижо и Пенда"

За изработване на най-голяма, най-дълга, най-оригинална, пано и обемна кукла

20.02.2017 г. гр. Перник Детски образователен център "Дай, бабо, огънче"
ПЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС за Васил Левски - рисунка, разказ, стихотворение

Всички деца от 6 до 18 години, които желаят да участват в този патриотичен конкурс трябва да изпратят рисунка, стихотворение или разказ за безсмъртния Васил Левски, загинал за България в името на свободната «чиста и свята република».

Регламент »
Краен срок за изпращане на конкурсните материали - 13 февруари, 2017   БУЦ "ЗНАНИЕ", ЧИКАГО, ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ” http://azmogaazznam.com/, ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, ОБЩОБЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”, ГЕНЕРАЛНОТО КОНСУЛСТВО НА Р.БЪЛГАРИЯ, ЧИКАГО, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА-СОФИЯ, в. "БЪЛГАРИЯ СЕГА", EUROCHICAGO, СЪЮЗЪТ НА ПИСАТЕЛИТЕ В АМЕРИКА И ПО СВЕТА, ТВОРЦИ БЕЗ ГРАНИЦИ, АБУЧ
„КОЛЕДА В НАС”

За шеста поредна година организаторите на „Коледа в нас” са Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина и Национален дворец на децата. Тази инициатива има за цел да излъчи и номинира организирани Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и българските деца от страната и извън пределите на Родината. Отново с нетърпение очакваме Дядо Коледа и Рождество Христово, защото този ден е специален, eдинствен и неповторим като всяко дете по света. На този ден хората сякаш отварят сърцата си за доброто, защото Коледа е очакване и надежда, песни, цвят и много подаръци...Бъдни вечер е празник, на който се спазват народните традиции и домът е изпълнен с веселие и смях. В конкурса могат да се представят Коледни тържества на децата от българските общности по света.

РЕГЛАМЕНТ »
Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на вашите децата от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи и изпратете до 30 януари 2017 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес: София 1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 - За к   ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯТА „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ”
Created by
Всички права запазени 2008г.