За родители

КонкурсиПредстоящи конкурси

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
ІХ - ТИ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ "МЛАДИ ТАЛАНТИ"регламент »
протокол-изкуства »
24-29.04.2017 Г. гр. София Национален дворец на децата
ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС за изпълнители на популярна песен от саундтрак на филм или мюзикъл КИНОТО – МОЯ ЛЮБОВ, МОЯ ПЕСЕН

В подкрепа на “Варна - Европейска младежка столица 2017”, по време на шестото издание на фестивала за детско и младежко медийно изкуство “Арлекин”, на 17 юни 2017 г. ще се проведе КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ с участието на номинираните изпълнители от конкурса.СТАТУТ »
Заявка »
17 юни 2017 КОНЦЕРТЪТ-СПЕКТАКЪЛ ще се състои на 17 юни 2017 г. в Летния театър на гр. Варна, от 20.00 часа СДРУЖЕНИЕ ”АРЛЕКИН”
СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА ВАРНА
Девети конкурс за мартеници "Пижо и Пенда"

За изработване на най-голяма, най-дълга, най-оригинална, пано и обемна кукла

20.02.2017 г. гр. Перник Детски образователен център "Дай, бабо, огънче"
„КОЛЕДА В НАС”

За шеста поредна година организаторите на „Коледа в нас” са Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина и Национален дворец на децата. Тази инициатива има за цел да излъчи и номинира организирани Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и българските деца от страната и извън пределите на Родината. Отново с нетърпение очакваме Дядо Коледа и Рождество Христово, защото този ден е специален, eдинствен и неповторим като всяко дете по света. На този ден хората сякаш отварят сърцата си за доброто, защото Коледа е очакване и надежда, песни, цвят и много подаръци...Бъдни вечер е празник, на който се спазват народните традиции и домът е изпълнен с веселие и смях. В конкурса могат да се представят Коледни тържества на децата от българските общности по света.

РЕГЛАМЕНТ »
Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на вашите децата от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи и изпратете до 30 януари 2017 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес: София 1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 - За к   ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯТА „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ”
Created by
Всички права запазени 2008г.