За родители

КонкурсиПредстоящи конкурси

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
КОНКУРС ЗА КРАТЪК ФИЛМ НА ТЕМА „ОТ ДЕН БЕЗ НАСИЛИЕ КЪМ ЖИВОТ БЕЗ НАСИЛИЕ” и КАМПАНИЯ „ЖИВОТ БЕЗ НАСИЛИЕ – МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА”

Целта на настоящия проект е да даде възможност да погледнем на проблема с насилието сред младежите от тяхна гледна точка, да разберем постъпките им и да видим какви начини за справяне виждат самите те. С помощта на новите аудио-визуални технологии предоставяме на младите хора възможност гласът им да бъде чут, да се замислят за своето място в този пъзел и с какво те могат да предотвратят или да помогнат за решаване на проблема.

регламент »
30 декември 2017 г. гр. Стара Загора ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА
ЦПЛР

Литературен конкурс „Писма до себе си”

Темата на конкурса е „Писма до себе си”.
Тя е свързана е с начина, по който децата и младежите възприемат себе си и мястото си в окръжаващия ги свят. Тя позволява да бъде разработена с цялата свобода и широта на въображението. Епистоларната форма не е задължителна.статут »
март 2017 г. гр. Стара Загора Община Стара Загора
Център за подкрепа на личностното развитие
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА “МОЯТ ПРАЗНИК”

Целта на конкурса е да се стимулира творческата енергия на българските деца за създаване на художествени произведения в областта на изобразителното изкуство.

статут »
декември`2017 гр. Стара Загора Община Стара Загора, ЦПЛР-Стара Загора
НАЦИОНАЛEН ПРАЗНИК НА ДЕТСКОТО ИЗКУСТВО „ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ НА РОДОПИТЕ ”

Темата „Вълшебният свят на Родопите” предоставя възможност на децата да разгърнат своето въображение и мечти като се направи творческа интерпретация във всички възможни посоки: минало, настояще и бъдеще, исторически забележителности, етнографски мотиви (шевици, носии, бит), природни феномени, паметници на културата, символи на град Кърджали и региона, мултиетническа фолклорна среда и съвремие.

регламент »
29 – 30.10.2016 г. гр.КЪРДЖАЛИ МОН, НДД, РИО - гр.Кърджали, ЦПЛР - ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС – КЪРДЖАЛИ
Created by
Всички права запазени 2008г.