За родители

КонкурсиПредстоящи конкурси

Изяви Срок на провеждане Място на провеждане Организатори
„КОЛЕДА В НАС”

За шеста поредна година организаторите на „Коледа в нас” са Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина и Национален дворец на децата. Тази инициатива има за цел да излъчи и номинира организирани Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и българските деца от страната и извън пределите на Родината. Отново с нетърпение очакваме Дядо Коледа и Рождество Христово, защото този ден е специален, eдинствен и неповторим като всяко дете по света. На този ден хората сякаш отварят сърцата си за доброто, защото Коледа е очакване и надежда, песни, цвят и много подаръци...Бъдни вечер е празник, на който се спазват народните традиции и домът е изпълнен с веселие и смях. В конкурса могат да се представят Коледни тържества на децата от българските общности по света.

РЕГЛАМЕНТ »
Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на вашите децата от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи и изпратете до 30 януари 2017 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес: София 1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 - За к   ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯТА „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ”
ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКО И МЛАДЕЖКО МЕДИЙНО ИЗКУСТВО "АРЛЕКИН"

ФЕСТИВАЛЪТ “АРЛЕКИН” СЕ ПРОВЕЖДА ПОД МОТОТО “СВЕТЪТ В МОИТЕ ОЧИ” И ИМА ЗА ЦЕЛ ДА СТИМУЛИРА ДЕТСКАТА И МЛАДЕЖКА ФАНТАЗИЯ И ТВОРЧЕСТВО ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОРИГИНАЛНИ ФИЛМИ /ДОКУМЕНТАЛНИ И ИГРАЛНИ/, ДЕТСКА НОВЕЛА И СЕРИАЛ ТЕЛЕВИЗИОННИ, ВИДЕО КЛИП, ПРЕДАВАНИЯ И РЕПОРТАЖИ: МУЗИКАЛНО ПРЕДАВАНЕ, СПОРТНО ПРЕДАВАНЕ, НОВИНАРСКА ЕМИСИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ФОРМАТИ, КЪМ КОИТО ДЕЦАТА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС, СЪЩО ТАКА ИНТЕРНЕТ МЕДИИ И РАДИОПРЕДАВАНИЯ, ВКЛЮЧВАЩИ ВСИЧКИ ЖАНРОВЕ.

СТАТУТ »
Заявка за участие до 1 февруари 2017г. Краен срок за получаване на конкурсните материали - 10 април 2017г. - arlekinfestival@abv.bg Фестивалът ще се проведе в град Варна, в средата на месец юни. ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКО И МЛАДЕЖКО МЕДИЙНО ИЗКУСТВО "АРЛЕКИН"СЕ ПРОВЕЖДА ПОД ПАТРОНАЖА НА МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА.
ПАРТНЬОРИ НА ФЕСТИВАЛА СА ОБЩИНА ВАРНА, ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА, СОЛОВЕЙ СОДИ, БГ"АГРО", ТЪРКИШ ЕЪРЛАИНС И АРКИГРАФ.

Национален конкурс по гражданско образование "Хората-еднакви и различни"изтегли »
27.11.2016 г гр. София НДД
Национален конкурс по народно приложно изкуство "От Коледа до Васильовден"регламент »
27.11.2016 г гр. София НДД
Created by
Всички права запазени 2008г.